"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта

Держбюджет-2011. Разом ми перемогли! PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Станіслав Куценко   
Субота, 25 грудня 2010 22:38

Як щойно стало відомо, 23 грудня 2010 р., Верховна Рада України проголосувала у другому читанні проект Державного бюджету України на 2011 рік. У ньому на фінансування конкурсу проектів молодіжних та дитячих громадських організацій передбачено 10,8 млн. грн., що майже в два рази більше порівняно з першопочатковим варіантом бюджету та більш, ніж у два рази більше цьогорічного фінансування.

 

Нагадаємо, що 16 грудня 2010 р. лідери трьох ВМГО та Українського молодіжного форуму Павло Вікнянський, Станіслав Куценко та Ігор Мельник підготували пропозиції щодо збільшення фінансування конкурсу молодіжних та дитячих проектів у 2011 році до 20 млн.грн. та подали їх через членів Комітету з питань бюджету Верховної Ради України А.Давиденка та О.Семерака на розгляд у другому читанні.

Учора, 22 грудня, основні баталії відбувалися під час засідання Комітету з питань бюджету, на якому Народні депутати України (як від влади, так й від опозиції) відстояли позиції молоді. Перед цим Українським молодіжним форумом велася індивідуальна робота з фракціями та депутатами, направлялися відповідні листи.     

 

Як видно, наші пропозиції хоч і не були на 100% враховані, але ми досягли значного результату! Як ви знаєте, до цього за участі найбільш активних лідерів ВМГО і ВДГО відбувся круглий стіл на тему «Нові ініціативи Уряду в галузі молодіжної політики: перспективи чи «глухий кут» 7 грудня 2010 року та нарада лідерів молодіжних громадських організацій в Комітеті з питань бюджету Верховної Ради України  «Держбюджет на 2011 рік: стагнація для молоді?» 14 грудня 2010 року.            

 

Ця, хоч і невелика, перемога стала можливою завдяки консолідації зусиль молоді навколо найважливіших для молодіжного та дитячого середовища питань та координації спільних зусиль Українським молодіжним форумом структурою, яка покликана представляти інтереси всієї об єднаної молодіжної та дитячої громадськості України.

 

Подальших нам всім успіхів та з наступаючими святами!

 

 

З повагою,
Станіслав Куценко, голова ВМГО "Українська Студентська Спілка"

 

 

Останнє оновлення ( Понеділок, 27 грудня 2010 16:53 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva