"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта

Молода родина: в чому і де межа державної підтримки ? PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Administrator   
Вівторок, 01 листопада 2011 16:35

3-4 листопада 2011 року в Києві відбудеться передостання зустріч представників молодіжного, студентського та громадського руху, активістів та бажаючих представників ЗМІ, на якій буде створено робочу групу з питань покращення молодіжної політики.

Темою засідання цього разу є умови життя молодої родини в Україні, крізь призму виконання передвиборчих програм головних парламентських політичних сил. Тематика заходу «молода родина» торкнеться багатьох аспектів життя молодої родини, в першу чергу:

- соціальні допомоги при народженні дітей;

- система захисту материнства та батьківства;

- проживання студентських (молодих) сімей в студентських та ін. гуртожитках;

- робота дошкільної сфери та шкільництва молодших класів;

- інфраструктура міст та сіл (парки, сквери, дитячі майданчики);

- здоровий спосіб життя (об’єкти фізичної культури);

- питання охорони здоров’я, тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії тощо.

    Ця буде вже 6-та зустріч в рамках програми залучення молоді до прийняття рішень «Краще разом!», яка реалізується нацкомітетом кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!» за підтримки Представництва Фонду Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі. Проведення таких зустрічей покликане здійснити включення молоді в процес підготовки та прийняття державних рішень.

Попередні 5 зустрічей були присвячені темам вищої освіти, армії, житла, закону про молодь та працевлаштування. Окремі робочі групи вже звершили свою роботу, інші – продовжують працювати над проектами нормативно-правових документів. Таким чином думки молоді враховуються, або просто беруться до уваги, в тих змінах законодавства, які відбуваються сьогодні в нашій державі. Усі напрацьовані молоддю пропозиції надсилаються органам влади, національний комітет кампанії МОЛОДІЖНА ВАРТА здійснює контроль та моніторинг за ходом їх впровадження.

Кожна молода людина, може долучитися. Для участі необхідно подати:

- заповнену анкету;

- коротке резюме (автобіографічні відомості, CV або біографію);

- рекомендацію від молодіжної громадської організації чи органу студентського самоврядування (перевага надається рекомендаціям від учасників кампанії МВАРТА).

    Заповнені документи слід надіслати на oleksandr.solontay@gmail.com з позначкою «Robocha hrupa MVARTA: rodyna» не пізніше 2 листопада, до 12:00. Усі учасники будуть відібрані на конкурсних засадах. Загалом буде сформована група експертів в кількості 30 осіб з усіх регіонів України.

Учасники забезпечуються всіма умовами для засідання робочої групи, харчуванням та навчальними матеріалами, проживанням в готелі в ніч з 3 на 4 листопада, експертною підтримкою членів національного комітету. Проїзд – як правило, за рахунок учасників (оплата проїзду – є внеском учасника в проведення заходу, але можливі звернення про підтримку в окремих випадках в порядку виключення).


Додаткові контакти:

Олександр Солонтай

тел. (050) 372-5-100 (МОЛОДІЖНА ВАРТА)

e-mail: oleksandr.solontay@gmail.com

Сайт кампанії - www.mvarta.org.ua

Останнє оновлення ( Вівторок, 01 листопада 2011 16:41 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva