"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.

II Марш безквартирної молоді PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Administrator   
Вівторок, 04 жовтня 2011 22:21

- У Тебе нема своєї КВАРТИРИ ?
- Тобі не подобається, що оренда житла КОШТУЄ ПОЛОВИНУ ЗАРПЛАТИ ?
- Ти розумієш, що навіть якщо взяти кредит, то прийдеться ВИПЛАЧУВАТИ ЙОГО ПІВЖИТТЯ ?
- Тебе дістали ПЕРЕПОВНЕНІ ГУРТОЖИТКИ ?

У НАС ТАКІ САМІ ПРОБЛЕМИ !

Тому запрошуємо тебе з нами заявити про це. Ми збираємося на МАРШ БЕЗКВАРТИРНОЇ МОЛОДІ, щоб в повний голос заявити про нашу проблему !


Марш зверне увагу влади на нашу проблему №1 – ЖИТЛО.
А вирішувати її в країні будуть тільки тоді, коли будуть знати, що це дійсно проблема для нас. Давайте покажемо, що ЖИТЛО – це проблема.

Субота 15 жовтня, з вул. Хрещатик у Києві стартує МАРШ БЕЗКВАРТИРНОЇ МОЛОДІ!
На марші буде набагато веселіше, якщо ви запросите друзів, які живуть в Києві. Збір відбуватиметься на вул. Хрещатик (проміжок від виходу з метро Хрещатик та Київради).

Збір – з 11:30. Початок ходи - 12:10, завершення маршу - 13:00.

ХОЧЕШ КВАРТИРУ ? ІДИ ЗА НЕЮ !

НАШІ ВИМОГИ:
- ЩОРІЧНЕ ЗМЕНШЕННЯ ВАРТОСТІ ІПОТЕЧНИХ КРЕДИТІВ ДЛЯ МОЛОДІ
Янукович обіцяв 7%, Тігипко, комуністи і Литвин виступають взагалі за нульову ставку, Тимошенко за 3%....але наразі іпотечний кредит становить понад 20% річних. Ми вимагаємо спеціального підходу держави до кредитування житла!
- ЗБІЛЬШЕННЯ ФІНАНСУВАННЯ БУДІВНИЦТВА
Політики обіцяли запровадити програми «доступне житло» і «соціальне житло», ми це підтримуємо. Ми вимагаємо нарощувати фінансування обсягів будівництва та спрямувати кошти від земельних аукціонів на будівництво соціального, орендного житла!
- БУДУВАТИ, ЗАМІСТЬ КАТУВАТИ
Ми вимагаємо припинити примусовий призов в мирний час, у першу чергу до внутрішніх військ, а бюджетні кошти спрямувати на придбання службового житла контрактникам і молодим офіцерам, яке по завершенню служби передається в приватну власність!
- БУДІВНИЦТВО СТУДЕНТСЬКИХ ТА АСПІРАНТСЬКИХ ГУРТОЖИТКІВ
Держава конкретними справами повинна підтримати вищу освіту будівництвом сучасних гуртожитків та реконструкцією існуючих. Ми вимагаємо відобразити відповідні видатки в держбюджеті-2012 року і припинити практику відселення студентів з існуючих гуртожитків заради туристів та студентів-іноземців!
- ЗМІНА УМОВ КРЕДИТУВАННЯ ЖИТЛА ДЛЯ РОДИН
Програми молодіжного житлового будівництва давно потребують перегляду, вони не відповідають сучасним реаліям. Ми вимагаємо переглянути програми, зробити цільові підходи та реалізувати зобов’язання політиків на 2007-12 роки, а саме: «при народженні дитини – погашення 25% кредиту, другої – 50%, третьої – повне його погашення»!
- ПОДОЛАННЯ КОРУПЦІЇ
Сьогодні квартири великих міст України коштують дорожче за вартість квартир у багатьох європейських столицях. Усе це є можливим тільки завдяки корупції, яка заполонила органи влади. Чиновники наживаються на людському горі. Ми вимагаємо реалізувати комплекс заходів по зниженню корупційного тиску на будівельну галузь!
- ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ ТА ОБІЦЯНОК
В державному і місцевих бюджетах 2010-2011 років не було відображено програми Партії Регіонів та В.Януковича, а також програм партій-союзників, щодо реалізації програм будівництва житла, з якими політики отримали владу. Бюджет 2012 року, це останній шанс цих політичних сил виконати свою програму, бо далі їх чекають вибори. Ми вимагаємо, щоб політики виконали свої обіцянки!
- СПЕЦІАЛЬНІ ПАКЕТИ ДЛЯ СПЕЦІАЛІСТІВ
Люди які працюють в сферах освіти, медицини, культури, службовці та соціальні працівники, офіцери та ще цілий ряд категорій позбавлені шансів заробити на квартиру. Зарплата бюджетного працівника позбавляє навіть шансу взяти кредит. Отже, програми залучення молоді повинні передбачати спеціальні житлові пакети: гуртожитки, оренда і державне забезпечення кредитування житла. Вимагаємо поваги до тих, хто працює на державу !

    Список наших вимог буде розширюватися і змінюватися. Але усі вимоги мають на меті лише єдине – ПОКРАЩИТИ ДОСТУП МОЛОДІ ДО ЖИТЛА. Ми хочемо, щоб проблема №1 для молодих людей почала вирішуватися. Закликаючи «Владо, будуй обіцяне!» ми підкреслюємо, що вирішення житлових проблем молоді – це зобов’язання усіх політиків, які вони взяли перед молоддю!

Результати І Маршу безквартирної молоді:
1) Уряд повернув кошти по вже узятих молоддю кредитах і поновив їх регулярне погашення: 60 млн.грн. для 15 тис.сімей!!!
2) Розпочато реформу Державного фонду сприяння молодіжного житлового будівництва!
3) Введено оподаткування нерухомості!
4) Збудовані перші будинки по програмі "Доступне житло"!
... 5) Уряд побудував по 2-3 відомчих будинки в кожному регіоні для молоді, реформував міністерство, і виділив гроші на державну іпотечну установу!
Фото-2010: http://www.flickr.com/photos/friukraine/sets/72157623968080285/

Прийднуся, цього разу ми досягнемо ще більшого!

Останнє оновлення ( Вівторок, 04 жовтня 2011 22:36 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva