"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта

У Львові закладуть камінь під будівництво будинку для молодих сімей PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Administrator   
Вівторок, 03 серпня 2010 00:02
Одразу 150 львівських сімей, які стоять на молодіжній черзі, зможуть реалізувати своє право на житло за пільговими умовами. Почати будівництво Львівська міська рада планує ще в серпні цього року, а закінчити його обіцяє за найближчих 3-4 роки.

Окрім квартир, там будуть два власних дитсадочки, три спортивних зали загального користування і навіть окремі подвір’я для мешканців. Продаватимуть таке житло не за ринковою вартістю, а за цінами Держбуду – з розрахунку 5 тисяч 100 гривень за один квадратний метр.

Крім того, сім’ї матимуть усі пільги, передбачені Державною програмою молодіжного кредитування. На придбання квартир молоді родини мають отримати кредити на 30 років під 3% річних. При цьому, якщо в них є одна дитина, відсотків платити не треба буде. Якщо є дві – сім‘я платитиме лише 75% вартості помешкання, а за три дитини – лише 50%.

У серпні цього року розпочнеться будівництво першого багатоповерхового будинку для молодих сімей. З цією метою в бюджеті міста цього року закладено 7 млн грн. Львів - одне з перших міст, яке послідовно реалізовує Державну програму сприяння молодіжному житловому будівництву. Міський голова звернувся до Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву з проханням виділити на будівництво будинку ще 15 млн грн з держбюджету, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі БЮТ.

«На наступній сесії ми будемо просити міського голову, щоб вже перерахували 2 мільйони гривень першого траншу на початок будівництва. Якщо цей проект почнеться ще в кінці нашої каденції, то, думаю, що наступники продовжать нашу справу і не дадуть цьому будинку стати довгобудом, - зазначив Юрій Кардашевський, член фракції БЮТ, голова постійної депутатської комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення Львівської міської ради.

 

Джерело - ZAXID.NET

Останнє оновлення ( Середа, 04 серпня 2010 00:08 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva