"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ! PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Сергій Пархоменко   
Понеділок, 23 серпня 2010 22:44
Нині минає дев'ятнадцять літ відтоді, як Україна здобула своє святе право самостійно розпоряджатися власним державним життям, а українці - бути повноправними господарями на своїй землі. 24-го серпня 1991 року волею народу було проголошено незалежність України, і саме від цієї дати заведено вести якісно новий відлік життя нашої країни на світовій арені.

Незалежність - це природний і закономірний результат довготривалих визвольних змагань української нації супроти найрізноманітніших недоброзичливців, що в усі часи прагнули перетворити Україну на колонію чи то на придаток до котроїсь імперії.

За волю в різні часи боролися все нові й нові покоління найкращих синів і дочок нашої рідної землі. Вони ні на мить не складали зброї і з крицевою мужністю не словом, а ділом визволяли свій народ з-під ярма окупантів. Причому змагання набували щораз інакшого забарвлення: з пошаною згадуємо і армію Української Народної Республіки, і вояків українського підпілля часів Другої світової війни, і, звичайно, творчість покоління <<шестидесятників>>. Усі вони прагнули одного - дати нам із вами омріяну, оплакану й омиту кров'ю, а відтак давно заслужену свободу.

День незалежності є святом життя. Ця дата стала символом відродження українського єства з мороку пригноблення ласими до загарбання чужого ворогами. Тож нині спом'янімо, як заповідав велет духу Тарас Григорович Шевченко, <<незлим тихим словом>> усіх, хто поклав голову на полях лютих боїв чи то в темних камерах в'язниць за нас - за вільний народ України.

Вітаю Вас із Днем Незалежності України. Бажаємо вам міцного козацького здоров'я, твердості духу, яскравих перемог і Божої ласки в усіх починаннях. Промінь волі, що світить на нас нині, нехай же тішитиме нас довіку!

Слава Україні!
Останнє оновлення ( Вівторок, 31 серпня 2010 20:05 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva