"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта

Молодіжні організації закликають владу спинити «табачну анексію» молодіжної політики PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Сергій   
Четвер, 20 січня 2011 14:12

Громадянська ініціатива «Молодіжна варта: молодь за Вами спостерігає!» звернулася до Президента Віктора Януковича, Прем’єр-міністра Миколи Азарова, Голови Верховної Ради України Володимира Литвина та координатора парламентської більшості Сергія Єфремова (Партія регіонів) з вимогою покласти край експериментам над українською молоддю, одним з яких є об’єднання Міністерств освіти і науки та молоді і спорту в одну установу.

Організації, що входять до «Молодіжної варти», впевнені, що об’єднання міністерств є вкрай шкідливим, адже тепер ще менше стає шансів на те, що молодіжна політика в нашій державі буде взагалі проводитися. Також на користь того, що злиття міністерств є загрозою для молоді, говорить досвід реформ Дмитра Табачника ще на посаді Міністра освіти та науки, які викликали велике обурення студентів в усіх кутках України.

«Це неприйнятно, що молодіжна політика опинилася під контролем такої особистості як Табачник, – каже член Національного комітету «Молодіжної варти» Сергій Пархоменко. Цьому чиновникові далекі проблеми молодих українців, не здивуюся, що він буде робити все можливе, аби добитися законодавчого зменшення віку молоді. Можна передбачити і повне згортання напрямку патріотичного виховання. Цього допускати аж ніяк не можна. Якщо керівництво держави не дослухається до нас, ми, молодь, підемо в жорстку і непримиренну опозицію до Міністерства освіти, науки, молоді та спорту».

Нагадаємо, що наприкінці грудні 2010 року низка молодіжних громадських організацій провела круглий стіл, за підсумками якого ухвалила резолюцію, в якій закликала владу утриматися від кроку на ліквідацію Міністерства молоді та спорту як окремої структури. Голос молоді чиновниками тоді почуто не було.

 

Останнє оновлення ( Четвер, 20 січня 2011 14:30 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva