"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта

МНК організував футбольні змагання на Кубок Героїв Крут PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Сергій   
Вівторок, 01 лютого 2011 19:52

        Заходи із вшанування Героїв Крут з боку патріотичної громадськості завершилися міні-футбольним турніром на «Кубок пам’яті героїв». Організаторами заходу виступили ВМГО «Молодіжний націоналістичний конгрес» та рух «Опір». Сприяння змаганням надала Корпорація «Українсько-польський центр академічних обмінів».Ці змагання проводяться вже впяте і ставлять за мету не лише пропаганду спорту як елементу здорового способу життя, але й вшанування визначних діячів української історії.

       Участь в турнірі взяли команди таких організацій як МНК, Покоління Майдану, Спілка української молоді, Молодий Народний Рух, Відсіч, студентські колективи Національного авіаційного університету та Києво-Могилянської академії (НАУКМА виставила аж 2 команди).

За результатами групових змагань визначилися 4 команди, які позмагалися за головний приз. В результаті матчів «плей-офф» у фінал вийшли команди НАУ і НАУКМА. Третє місце посів Молодий Народний Рух, а у вирішальному двобої з рахунком 6:5 перемогли «могилянці».

«Досвід Кубку пам’яті Героїв довів, наскільки важливими є подібні заходи для пропаганди почуття патріотизму в української молоді. Адже інтерес до нашої героїчної історії, нашої славетної спадщини треба привертати не лише за допомогою державних розпоряджень, не лише за допомогою формальних вшанувань з боку чиновників, але завдяки тим акціям, які цікаві українцям і не викликають відрази через політичну заангажованість. Досвід нашого турніру це успішно доводить», - відзначив Голова оргкомітету турніру Сергій Пархоменко.

Останнє оновлення ( Вівторок, 01 лютого 2011 19:58 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva