"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта

Члена національного комітету МВарти не пустили на "круглий стіл" до Табачника PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Сергій   
Понеділок, 21 лютого 2011 23:52

Під час проведення круглого столу за участі Міністра освіти, науки, молоді і спорту Дмитра Табачника та представників молодіжних громадських організацій «Державна молодіжна політика: співпраця влади та молоді» до зали засідання не пустили журналіста, громадського діяча, члена Молодіжного націоналістичного конгресу Сергія Пархоменка, який представляв видання «Секунда», повідомляє УІС.

 

За словами Сергія, він відсилав на пошту до організаторів свої координати (спочатку намагався зареєструватися як громадський діяч від громадянської ініціатив «Молодіжна варта: молодь за Вами спостерігає!»), на наступний день подзвонив і попросив його акредитувати як журналіста, але йому було відмовлено.

 

Прийшовши до приміщення Міністерства, він продемонстрував редакційне посвідчення, але його не пустили до зали, аргументувавши це тим, що його «нема в списку». При цьому в списку було лише декілька журналістів від лояльних до Табачника Інтернет-видань та репортери каналу СТБ. Хоча по факту на заході, за словами його учасників, було набагато більше представників ЗМІ.

Також на засідання не пустили заступника голови ВМГО «Фундація регіональних ініціатив» Антона Делікатного, пояснивши це тим, що від кожної організації «має право» бути присутнім лише один представник.

Довідка

Сергій Пархоменко є членом ВМГО «Молодіжний націоналістичний конгрес», що входить до громадянської кампанії «Молодіжна варта» та одним з засновників «АнтиТабачної кампанії», а Антон Делікатний – один з організаторів нещодавніх акцій протестів молоді проти проекту закону «Про вищу освіту». Обоє були учасниками круглого столу в Міносвіти 10 лютого, на якому обговорювався проект закону «Про вищу освіту», де виступили з різкою критикою позиції відомства щодо цього документу.

Круглий стіл «Державна молодіжна політика: співпраця влади та молоді» було організовано ВСМДГО «Національна Рада молодіжних організацій України», якою керує депутат від Партії регіонів Віталій Хомутинник та Українським молодіжним форумом, головою якого є інший депутат-регіонал Андрій Пінчук.

 

Останнє оновлення ( Понеділок, 21 лютого 2011 23:56 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva