"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта Зародження МВАРТИ Новини Заклик до організаторів Дня гніву 14 травня !

Заклик до організаторів Дня гніву 14 травня ! PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Олександр   
Субота, 07 травня 2011 08:20

Майже 4 роки національний комітет МВАРТА слідкує за реалізацією програм політичних сил країни. Що ми бачимо? Фактично, з першого дня перебування у Верховній Раді, а також зайнявши посади Президента України і всього уряду, Партія Регіонів та її партнери, мають величезну нереалізовану відповідальність перед молоддю. Але нажаль, програмні тези на 2010-2011 роки провалені, а перспектива реалізації програми до кінця 2012 року примарна.

З одного боку, громадянська кампанія «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!» систематично здійснює дії, щоб допомогти владі реалізувати свою програму щодо покращення життя молоді. З іншого боку, наразі ситуація виглядає так, що Партія Регіонів, Блок Литвина, Сильна Україна та Комуністична Партія України ігнорують свої зобов’язання. Сьогодні в Україні молодіжна політика хаотична, відсутні бюджетні видатки, про які йшлося на виборах, порушені терміни у військовій, житловій, студентській, бюджетній та інших сферах.

ЗАКЛИК ДО ОРГАНІЗАТОРІВ ДНЯ ГНІВУ НАСТУПНИЙ: вийти за межі висловлення 14 травня протесту проти «псевдореформ та псевдореформаторів». Слід оголосити шляхи виходу та започаткувати загальнодержавну суспільну дискусію! Зокрема, ми вважаємо, що безсистемна зміна одних «псевдо реформаторів» на інших, нічого не дасть, ми це вже проходили. Загальна позиція учасників кампанії МВАРТА така - політичні сили повинні реалізовувати власні передвиборчі зобов’язання перед нами, або публічно відмовлятися від якоїсь частини з них, визнаючи свої же помилки та безпідставний популізм. Тільки так, ми можемо «запрограмувати» державну владу нашої країни. Якщо ж ні, то слід радикально змінити сучасні політичні сили на нові, які мають ідеологію реформ та програму дій. Вибір власне за суспільством.

А ми, як активна частина суспільства, повинні на весь голос заявити, що нинішній шлях влади безперспективний. На прикладі життя молоді в Україні кампанія МВАРТА може це довести. Хоча самій молоді нічого доводити давно не потрібно, і так все зрозуміло…. АЛЕ МИ не мовчимо, і мовчати не будемо. Якщо наша країна будується не для сучасних молодих громадян, то для кого ? Ви праві, мова йде про «псевдореформи».

А що скажуть інші громадські спільноти ? Може прийшов почати час відкидати внутрішні суперечності та особисті образи, щоб спільно підняти прапор демократичного відродження та повернення на шлях побудови правової держави ?

Олександр Солонтай

член національного комітету МВАРТА від ФРІ

Про день гніву: http://www.spilnasprava.com/wp/?page_id=2661

Про кампанію МВАРТА: http://www.mvarta.org.ua

Останнє оновлення ( Середа, 12 жовтня 2011 21:17 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva