"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта Зародження МВАРТИ Новини Щодо політичної кампанії “Вставай!”

Щодо політичної кампанії “Вставай!” PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Михайло Лебедь   
Середа, 29 лютого 2012 12:33

Ми раді, що тема виконання передвиборчих обіцянок даних молоді політичними силами стала аргументом у політичній боротьбі напередодні парламентських виборів-2012.

Але нагадуємо, що ані Громадянська кампанія “МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!”, ані ВМГО “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ) не є складовими нещодавно створеної політичної кампанії “Вставай!”

Нагадуємо, що “МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!” – це всеукраїнська громадянська кампанія, метою якої є моніторинг та контроль за реалізацією передвиборчих обіцянок, даних молоді політичними силами під час виборів до Верховної Ради України. До складу “МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ” входять позапартійні молодіжні громадські організації та об’єднання органів студентського самоврядування. ФРІ – організація-учасниця “МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ” – не належить до жодної політичної партії, не підтримує жодного партійного лідера, не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.

Михайло Лебедь,

заступник Голови ВМГО “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ), організації-учасниці Національного комітету Громадянської кампанії “МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!”


 

Останнє оновлення ( Середа, 29 лютого 2012 12:35 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva