"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта ВМГО "Молодіжний націоналістичний конгрес" (МНК)

Форум Майбутнього «Своє майбутнє обираю сам!» PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Олександр   
Субота, 15 вересня 2012 13:17

Головам всеукраїнських молодіжних,

студентських, громадських, дитячих,

самоврядних позапартійних організацій

 

Щодо підготовки ФМ 2012.

Форум Майбутнього

«Своє майбутнє обираю сам!»

 

Шановні друзі, колеги та партнери по молодіжному руху !

 

Як відомо, 5 років тому розпочалася громадянська кампанія «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за Вами спостерігає!» з метою контролю за виконанням політичними силами що потрапили у парламент зобов'язань перед українською молоддю. Наша кампанія МВАРТА добігає свого логічного завершення. Національний комітет кампанії підготував звіт по завершенню 5 річної роботи кампанії, детально проаналізувавши роботу Верховної Ради України, партій, народних депутатів на предмет виконання своїх зобов’язань перед молоддю.

З метою широкого поширення інформації серед молодіжних середовищ, студентства, молодіжних організацій, з 10 по 17 жовтня планується проведення серії масштабних молодіжних форумів. Молодіжні форуми планується провести разом з рухом «Чесно» в 7 великих студентських містах України, зібравши разом по 200 молодих, активних людей на кожному форумі.

Цю подію ми назвали Молодіжний «Форум Майбутнього. ФМ 2012»

 

Наразі в найближчі дні ми готуємо детальне запрошення-анонс, реєстраційну форму, програму, графік міст проведення форумів. Ми плануємо запросити всі активні обласні та міські організації, в першу чергу ті, які представляють всеукраїнські організації, які в тій чи інші мірі протягом 5 років долучалися до діяльності кампанії МОЛОДІЖНА ВАРТА.

 

У зв’язку з цим, просимо Вас попередити низові організації, про те, що в жовтні місяці планується проведення спільних великих молодіжних форумів, а також надати контакти, щоб ми могли запросити всіх ваших людей до участі в заходах. Ми надішлемо всім запрошення, і кожен в своїй організації зможе визначитися, чи цікаво буде людям стати учасниками підсумкових форумів МОЛОДІЖНА ВАРТА, обрати зручний для себе час та місце.

 

Також звертаємося з проханням до Вас, як лідерів всеукраїнських організацій, знайти можливість у власному графіку стати учасником одного з форумів протягом 10-17 жовтня (6 відбудуться в регіонах, один підсумковий в Києві – 17 жовтня). Детальний графік з переліком міст буде надісланий пізніше, а наразі просимо повідомити, хто загалом в ці дні може виїжджати в регіони, а для кого буде пріоритетним останній, заключний форум в Києві 17 жовтня.

 

З повагою,

Олександр Солонтай, ФРІ

Олександр Смірнов, УАСС

члени нацкомітету МВАРТА

Останнє оновлення ( Субота, 15 вересня 2012 14:29 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva