14 жовтня під ялтинським сонцем зібралося 80 учасників “Форуму Майбутнього 2012″, представників громадських та молодіжних організацій, студентських ЗМІ, студентів.

Родзинкою “Форуму Майбутнього” в Ялті став відомий тележурналіст Андрій Куликов, він розповів учасникам форуму про стан свободи слова в Україні, громадянській журналістиці, впровадженні болонського процесу, передвиборних обіцянок українських політиків.

Політичний експерт і член нацкомітету кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!”Олександр Солонтай, виділив політичні партії, які лідирують у рейтингу невиконаних передвиборчих програм.
Олег Рибачук — засновник громадського руху ЧЕСНО — підкреслив, що якісно оновити український парламент зможе тільки нове покоління молодих політиків.
Медіа-юрист Тарас Шевченко дав учасникам форуму пояснення до Закону України «Про доступ до публічної інформації» та відповів на їхні запитання.
Гаряча дискусія, спілкування з учасниками та спікерами Форуму, а також кримське сонце та море, залишили в учасників Форуму Майбутнього ФМ 2012 неймовірні враження.
Форуми ФМ 2012 проводяться з 10 по 17 жовтня 2012 року, з ініціативи громадського руху ЧЕСНО і кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!». Форум є ефективною платформою для спілкування молоді з експертами, журналістами та громадськими діячами на тему активізації молодіжного середовища до свідомого голосуванню під час виборів у Верховну Раду України 28 жовтня 2012 року.