"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта

«Одне ліжко для усіх» PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Олександр   
Вівторок, 23 березня 2010 00:56

Запрошуємо Вас на прес-брифінг та акцію «Одне ліжко для усіх: або чому молодь демонструватиме любов під КабМіном» в рамках загальноукраїнської ініціативи «Владо, будуй обіцяне!», організованих Всеукраїнською громадянською кампанією «Молодіжна варта».

Прес-брифінг відбудеться 24 березня, в середу,  об  11.00 під стінами Кабінету Міністрів України, за адресою вул. Грушевського 12/2.

У прес-брифінгу візьмуть участь:

Солонтай Олександр, організатор, представник ГО «Інститут політичної освіти»;

Малих Євгенія, організатор, член  Всеукраїнської громадянської кампанії «Молодіжна варта»

Одразу після прес-брифінгу розпочнеться акція на підтримку звернення Прем’єр-міністру України з проханням  закласти необхідні видатки у сумі 7 млрд. грн. для реалізації  програми  збільшення житлового фонду України і забезпечення громадян доступним житлом.  Звернення із підписами понад 25 найбільш потужних громадських організацій активісти передадуть владі.

Окрім того, акція «Одне ліжко для усіх» розпочне всеукраїнську кампанію «Владо, будуй обіцяне!», метою якої є розширити доступ молодих людей до житла через виконання обіцянок політичних лідерів, впровадження реформ, подолання корупції в сфері житла.

Під час заходу відбудеться театралізоване дійство під час якого молодь продемонструє реальні умови для кохання. Молоді активісти намалюють план квартири під Кабміном і в одному із квадратів поставлять ліжко. Активісти з розкладушками, карематами, подушками, тощо змагатимуться між собою, хто швидше застрибне, щоб зайняти місце. Черга на ліжко, розташоване в одній із кімнат, – це символічне відображення черги на квартиру. А також ілюстрація факту, що місця для кохання у молоді немає. 25 % молодих українців через неможливість придбання власного житла вимушені займатися тихо коханням у спальні чи у ванній коли батьки у квартирі.

 

 

Контактна особа:

Малих Євгенія

Тел: Євгенія Малих,  093 388 336

Останнє оновлення ( Четвер, 15 квітня 2010 15:07 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva