"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта Section Table Новини Кампанія Новий Громадянин успішно стартувала в Галереї Лавра

Кампанія Новий Громадянин успішно стартувала в Галереї Лавра PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Євгенія   
Четвер, 26 листопада 2009 15:33

У Києві, в Галереї Лавра, стартувала Громадська кампанія Новий Громадянин. Це позапартійна, політично незаангажована, громадська ініціатива, мета якої – посилити вплив громадян на суспільні й політичні процеси в Україні.

Ініціаторами є більше 20 НЕЗАЛЕЖНИХ громадських організацій. Серед них: Інтерньюз-Україна, Українська Гельсінська спілка з прав людини, Фонд демократичних ініціатив, Український незалежний центр політичних досліджень, Інститут масової інформації, ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив», Європейська Асоціація Українців, Комітет виборців України, Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО) «Мама-86», Видавництво «Атлант-ЮЕмСі», Громадянська кампанія «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!», Дебатна Академія, Громадська організація магістрів державного управління «Еліта держави», ВГО «Українська стратегія», Громадський діяч, Фундація Суспільність, Громадська організація «Центр UA», «Буквоїд», Незалежна медіа-профспілка України, Інститут політичної освіти, Кримська асоціація вільних журналістів, Центр громадської експертизи, Інститут медіа права, «Мої! вибори», Східноукраїнський центр громадських ініціатив "Тотальна акція на підтримку прав людини та демократії" та інші

Громадська кампанія розпочинається 25 листопада й триватиме до квітня. Виборча кампанія та вибори будуть в центрі уваги громадської ініціативи. По завершенню учасники вирішуватимуть про її подальший розвиток.

Кампанія буде відбуватися шляхом координації діяльності громадських ініціатив, завдяки інформаційної підтримці одне одного, моніторингу виборчої кампанії та виборів, посиленого інформування суспільства та мас-медіа.

Кампанія ставить за завдання виробити нові механізми громадського впливу, контролю, тиску на політику. Це підвищить рівень відповідальності громадян та політиків за державні процеси в Україні.

Громадська кампанія не підтримує жодного кандидата в Президенти. А також не направлена проти жодного кандидата в Президенти. Також ініціатива не братиме участь у майбутніх місцевих чи парламентських виборах.

Громадська кампанія реалізовується завдяки об’єднанню зусиль та ресурсів її учасників. Висвітлення будь-якої інформації у будь-якому ЗМІ відбувається на безкоштовній основі.

Кампанія буде активно використовувати Інтернет та соціальні медіа у своїй діяльності. Сайт кампанії — http://newcitizen.org.ua/. Тут можна подивитися про нас ролик.

Офіційні сторінки на соціальних мережах:

Окремий прес-реліз для соціальних медіа, можна переглянути на сторінці http://newcitizen.org.ua/sm-press-release.

Ініціатива Новий Громадянин відкрита до співпраці та пропонує приєднуватися незалежним громадським організаціям та активним громадянам.


Не політики змінять Україну, а відповідальні нові громадяни. Твори Україну!

 

 

Останнє оновлення ( Четвер, 26 листопада 2009 18:31 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva